SK Interobal Plzeň - SK Slavia Praha (stav série 2:0)

Gabriel Rick (Interobal): "Domácí prostředí chceme maximálně využít. Jsem přesvědčen, že pokud se budeme držet naší hry, můžeme tuto sérii před domácími fanoušky ukončit."

Ondřej Míča (Slavia): "Do zápasu musíme jít se stejným odhodláním a nastavením jako do prvního poločasu druhého utkání doma, stále platí, že my nemáme co ztratit. Určitě nebudeme chtít dát nic zadarmo, určitě není důvod něco vzdávat. Uvidíme, co se nám podaří uhrát."

------------------------------------------------------

úterý 30.4.2024, 20:10 Plzeň, hala Lokomotiva

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.