Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "Čekám náročné zápasy. Chomutov je velmi nebezpečný dopředu. To nám ukázal v posledním domácím utkání, kdy nás porazil. Předpokládám, že si na nás budou věřit. Navíc my se potýkáme se zraněními, dáváme dohromady nové čtyřky. Pořád si myslím, že ale máme kvalitu a věřím hráčům, které máme k dispozici. Věřím, že dáme zapomenout na některé výpadky, které jsme v novém roce měli, a ukážeme, co v nás je, a dáme do toho všechno a sérii zvládneme."

Filip Schreiner (Chomutov): “Play off se Slavií se blíží a všichni jsme natěšený. Sezónu můžeme už teď ohodnotit jedině kladně. Dostali jsme se do pozice, kdy jsme měli jisté playoff už delší dobu. Před sezónou nám nikdo nevěřil a je jediná škoda posledních zápasů, kde jsme body udělat měli, bohužel nás trápila marodka a my jsme tak museli dávat sestavu do kupy. Věřím, že na Slavii budeme všichni a rozhodně budeme chtít zopakovat náš výkon právě proti Slavii, který jsme hráli doma, nejlépe hned třikrát za sebou. Pořádně se na ni připravíme a myslím si, že to bude dosti vyrovnané čtvrfinále. Dáme do toho maximum.”

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.