Před zraky zaplněné univerzitní haly a před televizními kamerami se včera odehrálo 19. kolo nejvyšší futsalové ligy.    V prvním poločase jsme mohli vidět skvělou futsalovou podívanou v podání obou týmu. Je důležité zmínit start patnáctiletého Simona Filipského, který v prvním poločase mnohokrát podržel olomoucký tým.

Do druhé půle vstoupili hráči pod vedením hrajícího trenéra Martina Janečky podstatně hůře, než do první půle a po mnoha individuálních chybách se začal bortit sen o udržení se mezi futsalovou smetánkou. Konec utkání už byl poté spíše exhibici v podání soupeře z Brna.

Všem fanouškům velmi děkujeme za skvělou atmosféru, kterou včera vytvořili a doufáme, že nám budete věrni i v budoucnu!

Ohlasy aktérů:

Nikolas Tilkeridis (SKUP Olomouc): "Byla to poslední kapka celé špatné sezony. Výsledek hovoří za vše, tato kapitola se uzavírá, uvidíme, co bude dál. Za stavu 4:4 jsme ještě mohli zápas zvrátit, ale z naší strany tam bylo strašně moc indviduálních chyb a je z toho jednoznačný výsledek."

Petr Pfeffer (ŽV Brno): "Ze začátku to byl takový zápas nahoru dolů, bylo to trochu zběsilé. Pak jsme si už sedli. Můj hattrick? Jsem rád, že mi to tam kluci takhle nachystali, byl by to hřích to nedat. Rád bych poděkoval i našim fanouškům, kteří s námi jezdí po celé republice, byli i v Ústí. Jsme za jejich podporu strašně rádi."

|STATISTIKY

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.